Az egészséges életmód kétségkívül az egyik legtrendibb kulcsszava napjainknak. Mindazonáltal az egészséges étrend, mozgás és az egészség fejlesztése vagy a méregtelenítés elérhetetlen marad sok ember számára ebben a rohanó világban.

Mégis, a megoldás erre a talányra könnyebben elérhető, mint azt sokan gondolnák!

Az Infratrainer, ami egy forradalmi technológiát használ a válasz a súlyproblémákra, az öregedéssel összefüggő változásokra (ami a testhez kapcsolódik) és az egészségi állapotunk javítására.

Ez az egyedülálló fitness készülék, ami Magyarországon lett kifejlesztve és gyártva, kombinálja a fizikai edzést és az infravörös fényt, hogy segítsen a használóinak a fogyásban. Teszi ezt a megkérdőjelezhetetlen hatása mellett biztonságos és fenntartható módon, miközben meggyorsítja a méregtelenítést, továbbá fokozza az oxigénellátást a sejtek szintjén és erősíti az immunrendszert.

Az alacsony intenzitású edzés ezen az ergonomikus fekvőkerékpáron bárki által elvégezhető, kortól és súlytól függetlenül és semmilyen edzésbeni tapasztalatra sincs szükség. Az infravörös fény felgyorsítja az anyagcserét, így elérhető, hogy egy 50 perces edzés során akár 800 kalóriát is elégessen a használója. (Ez megegyezik azzal, mintha futnánk 13-17 kilométert!) Azzal, hogy az infravörös fény behatol a bőr alá, a lerakódott méreganyagokat “felszabadítja”, amelyek izzadás révén távoznak a testből. Sőt, javítja a kollagéntermelést is, ami pedig egy erősebb és feszesebb testalakot eredményez, puhább bőrrel.

 

A fentiek alapján elmondhatjuk tehát, hogy az Infratrainer komplex, 21. századi fitnesz és életmód megoldást kínál a használói számára.