*A választható utalványok megegyeznek az árlistánkban szereplő árakkal.

Az ajándékozás sok embernek szokott gondot okozni – főleg így karácsony környékén, amikor sok embernek szokás ajándékot venni. Próbálunk mindenkinek egyedit és különlegeset venni, ám ez sokszor nehéz feladat. 

Jól kell ismerni hozzá az illetőt, hogy amikor kibontja az ajándékát a fa alól, akkor ne csak egy zavarodott tekintetet kapjunk válaszul, hanem meglepődéssel teli őszinte örömöt.

Van egy másik lehetőségünk is az ajándék kiválasztásánál. Ez pedig az, amikor nem azt vesszük szerettünknek, amiről azt gondoljuk, hogy tetszeni fog neki, hanem azt, amiről tudjuk, hogy szüksége van rá! Ez utóbbi sokkal nehezebb döntés részünkről, ám hosszabb távon megtérül ez a látásmódunk.

Ha még így is nehezünkre esik a döntés az ajándék kiválasztásában, akkor van egy biztos tippünk – amire mindenkinek szüksége van az élete végéig Ez pedig nem más, mint az egészség!

Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk több feltételnek is teljesülnie kell, úgy mint a helyes táplálkozás, a stressz minimalizálása, stb. és amit sokak számára a legnehezebb beépíteni az életvitelükbe, az a rendszeres (és megfelelő!) testmozgás.

Ha egyetértesz a fenti sorokkal, akkor ne keresgélj tovább, hanem szerezd be a tökéletes ajándékot (akár magadnak is! 🙂 ) karácsonyra!

Egy különleges ajándékutalványt készítettünk, amit a fa alá helyezhetsz idén.

A Silvertrainer ajándéka idén karácsonyra:

Vásárolj (névre szóló) bármilyen ajándékutalványt 2019. december 20-áig és mi ADUNK HOZZÁ EGY ALKALMAT INGYEN! A választható opciók:

  • 1 alkalom (50 perc) 5.500   – Ft + 1 alkalom AJÁNDÉK (Összesen 2 alkalom)
  • 4 + 1 alkalmas bérlet 20.000 – Ft + 1 alkalom AJÁNDÉK (Összesen 6 alkalom)
  • 8 + 2 alkalmas bérlet 38.000 – Ft + 1 alkalom AJÁNDÉK (Összesen 11 alkalom)

Ha Te már tudod, hogy mi az Infratrainer, akkor nincs más dolgod, mint meghozni ezt a nagyszerű döntést, és mi kiállítjuk az ajándékutalványt! Hívj minket: +36 30 272-8975

Azonban, ha Te még most ismerkedsz az Infratrainer géppel, esetleg még most hallasz róla először, akkor olvasd át ezt a néhány sort a gépről és annak működéséről, valamint jótékony hatásairól:

Ezekben fog tudni Neked segíteni ez a szupermodern gép:

💪 Fogyás

💪 Zsírégetés

💪 Cellulit kezelés

💪 Vérkeringés javítás

💪 Bőrfiatalítás

💪 Immunerősítés

💪 Bőrszépítés

💪 Méregtelenítés

💪 Vitalitás javítás

Röviden az infratrainer gépről:

Ez egy vonalsugárzót és mágnesterápiát egyesítő fekvőkerékpár, ami maximális zsírégetést és méreganyageltávolítást tesz lehetővé, úgy hogy közben a szervezetünket sem terheli meg. 

9 fokozat közül lehet választani, így a teljesen kezdők is ugyanúgy használhatják, mint a már régóta sportolók (pl. erőnléti edzésre), de ha az idősebb kor vagy sérülés akadályoz a sportolásban, akkor is az Infratrainer lesz a megoldás – mivel, ahogy már említettük kifejezetten kíméli a testet.

50 percnyi edzés alatt, akár 6-800 kcal energiát is el lehet égetni!

Ugye, hogy milyen jól hangzik? Az is! Ráadásul Miskolc frekventált helyén vagyunk, így az odajutással és parkolással sem lesz gondod.

Időpont-egyeztetés és egyéb információ:

📲 Telefon: +36 30 272-8975 (leginkább a délutáni órákban)

💬 vagy írj nekünk itt a Facebookon

💪 Címünk: Miskolc, Arany János 19. fsz./3.